Det här receptet är en av mina favoriter! Går väldigt fort att göra, himmelskt gott och en mycket nyttigare alternativ till vanlig pizza.



Ingredienser
500 g nötfärs
2-3 dl hackad bladpersilja
1 frp krossade tomater
2 st gul lök
3-4 st vitlöksklyftor
1 msk tomatpure
1 tsk mynta
2 st citroner
1 tsk sju kryddor
1 tsk paprikapulver
1 tsk salt
1 tsk aromat
2 st paprikor (valfri färg)
500 g nötfärs
2-3 dl hackad bladpersilja
1 frp krossade tomater
2 st gul lök
3-4 st vitlöksklyftor
1 msk tomatpure
1 tsk mynta
2 st citroner
1 tsk sju kryddor
1 tsk paprikapulver
1 tsk salt
1 tsk aromat
2 st paprikor (valfri färg)
12 st tortilla fullkorn (mellanstorlek)
Gör så här
Sätt ugnen på 250 grader.
Mosa de krossade tomaterna med en gaffel
Hacka persiljan fint.
Skär lök och paprika i små bitar.
Pressa vitlök och citronerna.
Blanda samman alla ingredienser till en massa
Den ska vara ganska lös och vattnig.
Bred ut ett tunt lager av massan på tortillabröden.
Lämna ca 1 cm utan fyllning runt om.
Ställ in i ugnen i 15-20 min
Obs! Använd bakplåtspapper istället för folie, jag hade inga hemma det blir svårare att få loss dom.
Det går utmärkt att frysa dessa.
Fantastiskt!!